Fox TV'den İki Dizi İçin Final Kararı! Hangi Diziler Yayından Kaldırılacak?

Fox TV'den İki Dizi İçin Final Kararı! Hangi Diziler Yayından Kaldırılacak?
Fox TV, iki diziye reyting uğruna final yaptıracak. Hangi diziler yayın hayatına veda edecek? İki önemli yapım için geri sayım başladı. İşte detaylar...

FOX TV'nin yaz sezonunda izleyiciyle buluşan Kısmet ve Yaz Şarkısı dizileri, beklenen başarıyı gösteremedi. İki genç oyunculu dizi yakında sona erecek. İşte bu diziler ve FOX TV'nin yeni projeleri hakkında detaylar:

Yaz Şarkısı Final Yapıyor!

Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç'un başrolde olduğu Yaz Şarkısı dizisi, Pastel Film imzası taşıyor. Ne yazık ki, reytinglerde arzu edilen başarıya ulaşamayan dizi, 8. bölümle vedasını yapacak.

Kısmet Dizisi Yayından Kaldırılacak!

Kanalın komedi kategorisindeki diğer büyük projesi Kısmet de istenilen başarıya ulaşamadı. Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar'ın başrollerde oynadığı bu NTC Medya yapımı dizi, ya 10. bölümde bitecek ya da 13. bölüme tamamlanacak. Ekip, kanaldan gelecek karara göre hazırlıklarını sürdürecek.

Başrollerinde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın bulunduğu Ruhun Duymaz adlı bir yazlık dizi daha yayınlayan FOX TV, yeni sezonda da dört yeni dizi sunmaya hazırlanıyor. Kirli Sepeti, Hudutsuz Sevda, Kader Bağları ve Yabani adlı diziler, kanalın yeni sezondaki iddialı projeleri arasında yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.