Konya Yolundayım Sözü Film Oluyor! Başrolde Ünlü Oyuncular Buluştu!

Konya Yolundayım Sözü Film Oluyor! Başrolde Ünlü Oyuncular Buluştu!
8 yıl önce "Konya Yolundayım" repliği tüm Türkiye tarafından dillere dolanmıştı. Şimdi ise repliğin mimarı olan Ersoy Güler, yeni filminin ismini Konya Yolundayım koydu. Dizide hangi ünlü oyuncuları göreceğiz? Film çekimleri ne zaman başlıyor?

Ersoy Güler'in 8 yıl önce seyirciyle buluşan "Yusuf Yusuf" filminde Ayhan Taş tarafından kullanılan ünlü "Konya Yolundayım" repliği, o dönemde sosyal medyada çok konuşulan ve caps'lerle paylaşılan bir olay olmuştu. Şimdi ise Güler, bu unutulmaz replikten esinlenerek yeni bir film yazmış. Süreç Film ile Adana'da Show TV için çekeceği diziyi bir sonraki yıla erteleyen Güler, "Konya Yolundayım" adlı film projesine odaklanmış durumda. Film, 15 gün sonra sete çıkması planlanıyor ve bu hafta sonuçlanması beklenen oyuncu görüşmeleriyle son şeklini alacak.

ersoyguler-363314499-29637099287.jpg

PRT Entertainment Film ile Komedram Film'in yapımcılığını üstleneceği "Konya Yolundayım" filmi, Konya'daki büyük bir ödülü kazanmak için Ankara'dan yola çıkan yarışmacıların eğlenceli hikayesini anlatacak. Ekip, birbirinden renkli yarışmacılardan oluşacak ve aynı anda yola çıkarak en kısa sürede Konya'ya ulaşmaya çalışacak. Filmin alt başlığı ise oldukça ilgi çekici: "Paraya giden yolda her şey mübah…"

Ersoy Güler, bu projenin hem yönetmeni hem de yapım ortağı olarak görev alacak. Ayrıca, Güler'ün "Sağ Salim Ölü Ya Da Diri" adlı filmi 22 Aralık'ta vizyona girecekken, "Konya Yolundayım" filminin vizyon tarihi ise 23 Şubat olarak belirlenmiş durumda. Bu iki projenin sinema dünyasına ne gibi sürprizler getireceğini merakla bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.