Star TV Ömer Dizisi Nilüfer Kimdir Sevgilisi Var mı? Damla Makar'ın Yaşı, Boyu, Hayatı

Star TV Ömer Dizisi Nilüfer Kimdir Sevgilisi Var mı? Damla Makar'ın Yaşı, Boyu, Hayatı
Star TV'deki Ömer dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Nilüfer karakterine hayat veren Damla Makar kimdir? Damla Makar'ın sevgilisi var mı? Oyuncu hakkında merak edilen detaylar boyu yaşı kilosu haberimizde...

Ömer dizisi, ikinci sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncu kadrosunda oldukça dikkat çekici isimler yer alıyor; Selahattin Paşalı, Barış Falay, Merve Dizdar ve Gökçe Bahadır bunlardan sadece birkaçı. Dizi, Gamze ve Ömer arasındaki zorlu aşk hikayesini işliyor ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini yaptığı proje oldukça ilgi görüyor.

Son olarak, Damla Makar dizinin ikinci sezonunda Nilüfer karakteriyle ekibe katıldı. Nilüfer, mahallenin sanatçı ruhlu Vicdan'ın kızıdır. Vicdan ise Ömer'in ağabeyi Tahir'in çocukluk aşkıdır. Anne ve kız, yıllar sonra mahalleye geri dönüyorlar. Nilüfer, yıllarca annesinin gölgesinde yaşamış ve şimdi kendi ayakları üzerinde durmak, güzel bir gelecek kurmak istiyor. Göreceğiz ki, mahallede Nilüfer'i neler bekliyor?

Damla Makar Kimdir?

Kimdir bu Damla Makar? 1996 doğumlu olan Damla, 2023 itibarıyla 27 yaşında ve Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. Oyunculuk eğitimi için Polonya'da da zaman geçiren Damla, Aleksander Zelwerowicz Sanat Akademisi'nde de dersler almış. Türkiye'ye döndükten sonra "Seni Çok Bekledim" dizisi ile kamera karşısına geçmiş ve profesyonel anlamda ilk adımını atmıştır.

Damla Makar'ın Dizi Kariyeri:

  • Ömer'de Nilüfer olarak
  • Üç Kuruş'ta Halide olarak
  • Seni Çok Bekledim'de Nezahat olarak

Sosyal Medya ve Özel Hayat: Instagram'da @makarinad kullanıcı adıyla yer alan Damla Makar'ın yaklaşık 40 bin takipçisi ve 200 gönderisi var. Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur ile sık sık bir araya gelmesine rağmen, özel hayatı hakkında net bir bilgi mevcut değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.