Ağustos'ta Emekliye 10 Bin TL Nakit Promosyon! Garanti BBVA Yeni Maaş Promosyon Listesini Duyurdu!

Ağustos'ta Emekliye 10 Bin TL Nakit Promosyon! Garanti BBVA Yeni Maaş Promosyon Listesini Duyurdu!
Garanti BBVA'nın 4a, 4b ve 4c emeklilerine ödediği maaş promosyonu ortaya çıktı. Ağustos ayında aldığınız maaşa göre 10 bin TL'ye kadar nakit promosyon sahibi olabilirsiniz. Başvurunun nasıl yapılacağı ve diğer şartlar da haberimizde.

Temmuz ayının başlangıcıyla birlikte, memur ve emekli maaşlarında olacak zamlar büyük bir merak konusu oldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullar Güler, memurların maaşlarında yüzde 17,55 oranında enflasyon zammı yapılacağını ve ek olarak 8.077 TL'lik bir artış olacağını duyurdu.

Bu zammın netleşmesiyle birlikte, emekli maaşlarındaki artış da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklama sonrası, emekli promosyon ödemeleri üzerinde yoğunlaşıldı. Temmuz ayı boyunca sürecek olan bir promosyon kampanyası duyuruldu.

Garanti BBVA Emekli Promosyon Oranları

  • 3.500 TL Altında Maaş Alanlar: 4.500 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL Arasında Maaş Alanlar: 5.250 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL Arasında Maaş Alanlar: 6.750 TL
  • 10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlar: 7.500 TL

Garanti BBVA, emeklilere yönelik özel bir promosyon duyurusunda bulundu. Temmuz ayında, maaşlarını üç yıl boyunca bankadan almayı taahhüt eden emeklilere, 4.500 TL'den başlayıp 7.500 TL'ye kadar değişen nakit promosyonlar sunuldu. Ek olarak, kredi kartıyla 500 TL harcama yapanlara 1.000 TL bonus verilecek. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirler.

Emekli promosyonları ve maaş zammının yanı sıra, önümüzdeki haftalarda enflasyon oranına bağlı olarak emekli maaşlarında refah payı artışıyla ilgili bilgilerin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.