Belediye Başkanı Duyurdu! Öğrencilere 4.000 TL Maddi Destek Yapılacak..

Belediye Başkanı Duyurdu! Öğrencilere 4.000 TL Maddi Destek Yapılacak..
Pamukkale Belediyesi, eğitim masraflarıyla boğuşan ailelere nefes aldıracak 4.000 TL maddi yardım programı başlattı. Başvurular 15 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında kabul edilecek.

Yaklaşan Eğitim Dönemi ve Ailelerin Yükü Hafifliyor

Pamukkale Belediyesi, yeni eğitim döneminin yaklaşmasıyla birlikte öğrencilerin ve velilerin maddi yükünü hafifletmek amacıyla önemli bir adım atıyor. Özellikle birden fazla çocuğu olan aileler, okul masraflarıyla başa çıkmakta zorlanıyor. Pamukkale Belediyesi'nin bu girişimi, ailelerin yüzünü güldürecek.

Pamukkale Belediyesi'nden Örnek Bir Destek

Belediye, son meclis toplantısında alınan kararla öğrencilere ve velilere umut oldu. Toplamda 4.000 TL'ye varan destek ödemesi, 2.500 öğrenciye 8 ay boyunca her ay düzenli olarak yapılacak. Bu destek, eğitim masraflarını karşılamak isteyen öğrencilere ve velilere büyük bir destek sağlayacak.

Başvuru ve Detaylar

Eğitim destek ödemesinden yararlanmak isteyen öğrenciler ve veliler, Pamukkale Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden başvurularını 15 Ağustos - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapabilirler. Başvuruların bu tarihler arasında kabul edileceği unutulmamalı.

Eğitim Konusundaki Hassasiyet

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitimin önemine vurgu yaparak bu destek programını duyurdu. Başkan Örki, geleceğimizin teminatı olan gençlerin eğitimine destek olmanın, toplumun refahını artırıcı bir adım olduğunu dile getirdi. Pamukkale Belediyesi, eğitim konusundaki bu hassasiyetiyle takdir topluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.