İzmir Elektrik Kesintisi Yaşanacak İlçeler (12 Ağustos GDZ Elektrik)

İzmir Elektrik Kesintisi Yaşanacak İlçeler (12 Ağustos GDZ Elektrik)
12 Ağustos'ta İzmir'in çeşitli ilçe, mahalle ve sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacak. GDZ Elektrik'e bağlı olan yerlerde elektrik kesinti ve bakım uygulaması yapılacak.

İzmir'in çeşitli ilçelerinde, bugün belirli saatlerde elektrik kesintileri yaşanması bekleniyor. GDZ Elektrik tarafından yapılan duyuruda, kesintilerin hangi bölgelerde gerçekleşeceği ve ne kadar süre devam edeceği belirtildi. İzmirli vatandaşlar, belirtilen saatlerde ev ve iş yerlerinde elektrik kesintilerine hazırlıklı olmalı.

Bornova: Bornova ilçesinde Kemalpaşa mahallesi 7414. sokakta, saat 17:00'den 22:00'ye kadar elektrik kesintisi gerçekleşecek.

Foça: Foça ilçesinde Yenibağarası Azelya bölgesinde saat 14:00'ten 17:00'ye kadar elektrikle ilgili bir çalışma yapılacak.

Bayındır: Bayındır ilçesinde Fatih mahallesinde Arapkirli bölgesinde, saat 13:30'dan 18:00'e kadar kesinti yaşanacak.

Bayraklı: Bayraklı ilçesinde Osmangazi mahallesinde İbrahim Galip Caddesi'nde saat 10:00'dan 14:00'e kadar elektrik kesintisi uygulanacak.

Gaziemir: Gaziemir ilçesinde Gazi mahallesinde 23. sokakta sabah saat 8:00'den öğle 14:00'e kadar elektrik kesintisi olacak.

Kiraz: Kiraz ilçesinde Uzunköy'de Akalan bölgesinde saat 9:00'dan 17:00'ye kadar elektrik kesintisi yaşanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.